Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

Konica Minolta відкрила віртуальний демонстраційний зал

22.10.2020

Віртуальний зал Konica Minolta

Компанія Konica Minolta оголосила про відкриття онлайн-платформи Virtual Showroom (Віртуальний демонстраційний зал), призначеної для ознайомлення клієнтів з продукцією компанії в режимі "онлайн".

Спочатку в Konica Minolta Virtual Showroom демонструватимуться три базові продукти японського виробника: рулонний Тонерний ЦПМ для друку етикеток AccurioLabel 230, флагманський ЦПМ AccurioPress C14000, призначений для високопродуктивного друку комерційної продукції, а також листова струменева УФ-машина AccurioJet KM-1e формату В2 . Надалі планується підключити до платформи і інші рішення від Konica Minolta.

Існуючі і потенційні клієнти можуть зареєструватися в віртуальному демонстраційному залі на спеціальних цільових сторінках, розміщених на сайтах Konica Minolta. За участю представника компанії вони зможуть здійснити віртуальний тур по демозалі з відповідним звуковим супроводом. Щоб отримати можливість переглядати галереї зразків друкованої продукції і докладні презентації кожної машини. Також на платформі передбачений функціонал, що дозволяє виконати завантаження паперу, запустити процес друку і т.п.

Запис на демонстрацію

"Пандемія коронавируса надала всім можливість переглянути принципи своєї діяльності - це стосується в тому числі і компанії Konica Minolta Europe, коментує менеджер з маркетингу та корпоративних комунікацій Konica Minolta Business Solutions Europe Оле Мааз.

"Правила змінилися, можливо, багато хто з них змінилися назавжди. Віртуальний демонстраційний зал, створений відповідно до переглянутими уявленнями про можливості клієнтів, зустрів позитивні перші відгуки. Цей новий спосіб онлайн-презентації продуктів буде розвиватися і розширюватися в доступному для огляду майбутньому ".

«Тим не менше, ми розуміємо, що люди не будуть купувати нашу продукцію на підставі одних лише онлайн-презентацій, - продовжує він. - Ми як і раніше віримо в силу особистих відносин і в переваги "живого" перегляду нашої друкованої продукції. Нашою головною метою завжди було і буде партнерство з нашими клієнтами в області формування ідей, незалежно від того, чи є наше спілкування безпосереднім або відбувається по віртуальному каналу ».

 

Акційні товари
Заправка картриджа KONICA MINOLTA PagePro 1480/1490 (9967000877)  3000 стор Заправка картриджа KONICA MINOLTA PagePro 1480/1490 (9967000877)...
330,00 грн

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
44 + ? = 46
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{
Лицензия недействительна
Скрипт интернет-магазина Okay