Будь завжди на ходу! Автомобільні пускові пристрої за вигідними цінами Переглянути

TP-LINK РОЗРОБИВ НОВІ ПРИСТРОЇ ДЛЯ "РОЗУМНОГО" ДОМУ

10.03.2020

З'явилась нова лінійка пристроїв для розумного дому - TP-Link Tapo. Вони допоможуть захистити житло від зловмисників та організують побут.

Перший пристрій - Tapo C200 - універсальна домашня камера, яка може безшумно повертатись в діапазоні 360 градусів по горизонталі та 114 градусів по вертикалі. Усі дані записуються у Full HD якості на карту MicroSD ємністю до 128 ГБ, що дозволить вам зберігати відео за останні 16 днів. Камера повідомляє про рух у приміщенні за допомогою сповіщення у фірмовому додатку Tapo і навіть може налякати небажаних відвідувачів звуковою сигналізацією. У камері вдосконалено функцію нічного бачення С200, яка забезпечує чітке зображення на відстані до 9 метрів. З дітьми користувач зможе спілкуватися через двосторонній аудіозв’язок (у камери є вбудований мікрофон та динамік).

 

"Розумна" розетка Tapo P100 підключається до домашньої Wi-Fi мережі і підтримує управління через фірмовий додаток Tapo. Можна навіть запрограмувати роботу пристроїв, щоб вони працювали у визначений час, і таймер зворотного відліку для підключених пристроїв.

 

Фірмовий додаток Tapo дає змогу створити розклад для роботи камери, одночасно виводити на екран відео з 4 камер та об’єднати за допомогою додатку Tapo до 32 камер, а за необхідності - переглянути записи, зроблені кілька днів тому.

Сподобалось? Поділіться з друзями!

Коментарі до запису
Дивно, але ніхто не залишив жодного відгуку.
Ви можете стати першим!
Написати коментар
37 + ? = 46
X
shipping Цей товар знаходиться на складі нашого партнера! Наявність та термін доставки уточнюйте у менеджера. Після поступлення ціна може відрізнятися!
{
Лицензия недействительна
Скрипт интернет-магазина Okay